- Stoofpotje van pladijs -

met venkel en tomaat

Ingrediëntenlijst

4

  • 2 fijngesneden sjalotjes
  • 1 teentje fijngesneden look
  • 500 g tomatencoulis
  • 4 tomates in dobbelsteentjes gesneden
  • 120 g fijngesneden venkel
  • 500 g opgerolde pladijsfilets
  • 250 g gekookte kleine aardappelen
  • 3 el Lacroix Touch of Taste Vis

Bereidingswijze

25’
1. Stoof sjalotje aan met de look.
2. Voeg de tomatencoulis aan toe en laat 10 minuten sudderen.
3. Voeg de venkel, de gekookte aardappelen en de rolletjes pladijsfilet aan toe.
4. Verdeel er de in blokjes gesneden tomaat over en laat het geheel 5 zachtjes sudderen.
5. Werk af met de Lacroix Touch of Taste Vis door deze voorzichtig door de jus te roeren.

Smakelijk !