- Appel-mosterd roomsausje -

met Calvados

Ingrediëntenlijst

4

  • 2 sjalotjes, fijn gehakt
  • 2 harde appels
  • 2.5 Lacroix Touch of Taste Gevogelte (of Lacroix Touch of Taste Gevogelte Bio)
  • 3 el Calvados (of Cognac)
  • 2.5 kopjes water
  • 1 el graanmosterd
  • 1 el Dijon mosterd
  • 3 el room
  • 25 g boter
  • 1 el fijgesneden peterselie
  • gemalen zwarte peper

Bereidingswijze

15’
1. Bak de sjalotjes en appels in de boter (houd de helft van de stukjes appel voor de afwerking), maar kleur deze niet.
2. Voeg Lacroix Touch of Taste Gevogelte en het water toe. Laat rustig koken tijdens +/- 5 min.
3. Voeg de room toe, en klop stevig.
4. Kruid met de mosterd, de zwarte peper en de fijngesneden peterselie.

Let op : laat de saus niet meer koken als de mosterd toegevoegd is.