- Coq au vin -

Ingrediëntenlijst

4

  • 600 g kipfilet
  • 140 g gerookte varkensvlees
  • 2 teentjes look
  • 1 gele ui
  • 6 grote champignons
  • 2 kopjes rode wijn
  • 3 el Lacroix Touch of Taste Gevogelte (of Lacroix Touch of Taste Gevogelte Bio)
  • 4 laurierblaadjes
  • 1 tl gedroogde tijm
  • 1 el Maïzena express

Bereidingswijze

30’
1. Snijd de kip in stukjes en kruid met verse zwarte peper. Snijd ook het varkensvlees in reepjes.
2. Schil en hak de uien en look. Snij de champignons in grote stukken.
3. Bak de kip goudbruin in een beetje olie of boter. Voeg de wijn toe en de Lacroix Touch of Taste Gevogelte. Overgiet met water.
4. Voeg de laurier blaadjes en de tijm toe. Zet het deksel op de pot en laat 10 min sudderen.
5. Stoof het varkensvlees in een pan met een beetje olie of boter, de look, ui, en champignons. Voeg dan alles in de grote pan met de kip.
6. Voeg de Maïzena in die pan toe, en laat nog enkele minuten zachtjes koken.

Smakelijk !

- Ontdek al onze -

Lekkere recepten

- Ontdek het hele gamma -

TOUCH of TASTE

product-ambiance