- Gehakt met spruitjes en geitenkaas -

Ingrediëntenlijst

4

  • 600 g varkensgehakt
  • 350 g spruitjes (vooraf gekookt)
  • 500 g kleine vastkokende aardappelen (vooraf gekookt)
  • 150 g geitenkaas
  • 10 g verse tijm
  • 3 dl water
  • 2 el Lacroix Touch of Taste Kalf

Bereidingswijze

25’
1. Bak het gehakt aan in de pan op een hevig vuur en schep over in de ovenschotel.
2. Giet het water in de pan en laat alle aanbaksels loskoken, voeg er de Lacroix Touch of Taste Kalf aan toe, zodat alle smaken zich goed vermengen.
3. Werk de ovenschotel verder af: leg op het vlees de voorgekookte aardappelen en spruitjes, giet hierover de jus en werk af met wat stukjes geitenkaas en wat verse tijm.
4. Plaats het geheel gedurende 15 min in een voorverwarmde oven op 180 °c.

Smakelijk ! 

- Ontdek al onze -

Lekkere recepten

- Ontdek het hele gamma -

TOUCH of TASTE

product-ambiance