- Gemarineerde runderreepjes met shiitake -

Ingrediëntenlijst

4

  • 400 g rundvlees in dunne reepjes
  • 2 el Lacroix Touch of Taste Kalf
  • 3 el sojasaus
  • 1 tl geraspte gember
  • 1 teen knoflook, fijn gehakt
  • 4 el olie
  • 1 tl bruine suiker
  • 150 ml water
  • 100 g shiitake
  • 1 stronk broccoli
  • rijst

Bereidingswijze

30’
1. Meng de Lacroix Touch of Taste Kalf, de sojasaus, gember, knoflook, olie en suiker in een kom en marineer hierin het vlees gedurende 15 minuten.
2. Kook de rijst en de broccoli.
3. Verhit een wok en bak de rundvleesreepjes op hoog vuur gedurende een paar minuten.
4. Voeg de shiitake toe en bak mee voor een paar minuten.
5. Voeg het water toe en laat de saus nog 2 minuten doorpruttelen.
6. Serveer met de rijst en de broccoli.

Smakelijk !