- Kalfsstoofpotje met dille -

Ingrediëntenlijst

0

  • 700 g kalfsvlees
  • 50 ml Lacroix Touch of Taste Gevogelte (of Lacroix Touch of Taste Gevogelte Bio)
  • 5 preien
  • 1 wortel
  • 800 mg witte peper
  • 3 el azijn 10%
  • 3 el kristalsuiker
  • 1 g dille
  • 5 kopjes opgeklopte room

Bereidingswijze

1. Snijd het vlees in blokjes van 2cm en doe met kokende water.
2. Laat het vlees 2 min koken, en spoel onder koud water.
3. Doe het vlees in een pan met water en breng aan de kook.
4. Was de prei en snijd in stukjes. Schil de wortel en snijd in stukjes. Zet de groenten in een pan op het vuurt en voeg Lacroix Touch of Taste Gevogelte toe.
5. Voeg de dille toe, en kruid met witte peper.
6. Bind met Maïzena.
7. Doe het vlees bij de groenten en de saus toe. Klop de room met wat dille, en voeg toe aan de bereiding.

Serveer warm met aardappelen.

Smakelijk ! 

- Ontdek al onze -

Lekkere recepten

- Ontdek het hele gamma -

TOUCH of TASTE

product-ambiance