- Kip-groentenstoofpot met chorizo -

Ingrediëntenlijst

4

  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 1 courgette
  • 500 g kippenbilletjes
  • 100 g chorizo, klein gesneden
  • 400 g tomaten in blik
  • 1 tl suiker
  • 500 ml water
  • 2 el Lacroix Touch of Taste Gevogelte (of Lacroix Touch of Taste Gevogelte Bio)
  • 1 teen knoflook, gehakt
  • olijfolie

Bereidingswijze

30’
1. Pel de ui, was de paprika en courgette en snijd alles in kleine stukken.
2. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een grote braadpan en bak het kippenvlees aan.
3. Voeg de chorizo toe en bak mee voor een paar minuten.
4. Voeg de ui, knoflook en groenten toe en bak 5 minuten mee.
5. Voeg de tomaten, de suiker, het water en de Lacroix Touch of Taste Gevogelte toe en laat het gerecht 15-20 minuten op laag vuur sudderen tot de kip gaar is.
6. Breng eventueel op smaak met zout en peper.

Serveer met rijst, pasta of aardappelpuree.

 

Smakelijk !