- Kip in een tomatensausje -

met kerstomaatjes, groene boontjes en pasta

Ingrediëntenlijst

4

  • 500 g kipfilet in blokjes gesneden
  • 400 g kerstomaatjes
  • 300 g groene boontjes
  • 4 dl passata van tomaat
  • 250 g penne pasta
  • 1 fijn gesnipperde uitje
  • 2 teentjes fijn gesnipperde look
  • 3 el Lacroix Touch of Taste Gevogelte (of Lacroix Touch of Taste Gevogelte Bio)

Bereidingswijze

30’
1. Gaar de boontjes in gezouten water en kook de penne pasta beetgaar volgens de richtlijnen op de verpakking.
2. Bak de stukjes kip in een grote pan tot ze goed gebakken zijn. Haal de stukjes kip uit de pan en houd warm.
3. Stoof de ui en look in dezelfde pan. Voeg de passata van tomaat en de helft van de kerstomaatjes toe. Laat het geheel een 10 tal minuten sudderen.
4. Voeg de boontjes toe samen met de kippenblokjes en pasta. Roer het geheel goed om en voeg als laatste de rest van de kerstomaatjes toe.
5. Breng het geheel op smaak met Lacroix Touch of Taste Gevogelte.

Smakelijk !

 

Tip: Voeg wat basilicum toe als garnering.