- Kippenboutjes met broccoli -

en noedels

Ingrediëntenlijst

4

  • 20 kippenboutjes (4-5 pp)
  • 300 g instant noedels (vooraf gekookt)
  • 250 g broccoli roosjes (vooraf gekookt)
  • 60 g cashewnoten
  • 2 el fijngehakte munt
  • 2 el fijngehakte koriander
  • 3 dl water
  • 2 el Lacroix Touch of Taste Gevogelte (of Lacroix Touch of Taste Gevogelte Bio)
  • 0.5 fijngesneden chili
  • 0.5 fijngesneden teentje look

Bereidingswijze

40’
1. Dep de kippenboutjes goed droog, kruid met peper, zout, een half fijngesneden teentje look, een halve fijngesneden chili en de Lacroix Touch of Taste Gevogelte. Meng het geheel goed.
2. Kleur de boutjes aan in wat olie, haal ze uit de pan. Giet het water in de pan, roer alles goed los en laat een minuutje doorkoken zodat de Lacroix Touch of Taste zijn werk kan doen.
3. Leg de boutjes in een ovenschaal, overgiet met de jus en zet in een voorverwarmde oven op 160°c gedurende een 25tal minuten.
4. Als ze goed gaar zijn meng het geheel dan met de voorgekookte broccoli en de gekookte noedels. Werk nog af met de cashewnoten en de verse kruiden.

- Ontdek al onze -

Lekkere recepten

- Ontdek het hele gamma -

TOUCH of TASTE

product-ambiance