- Mediterraanse Hachis Parmentier -

Ingrediëntenlijst

4

  • 500 g gehakt (1/2 kalf, 1/2 varken)
  • 500 g geschilde aardappeler
  • 2 aubergines in dobbelsteentjes gesneden
  • 100 g zwarte ontpitte olijven
  • 300 g gepelde tomaten uit blik
  • 3 el Lacroix Touch of Taste Kalf

Bereidingswijze

35’
1. Snij de aardappel in dunne plakken, kruid en leg ze in een beboterde ovenschaal.
2. Bak ondertussen het gehakt, verdeel dit over de aardappelen.
3. Blus de pan met een scheutje water en voeg de Lacroix Touch of Taste aan toe. Verdeel dit dan over het geheel.
4. Bak in een andere pan kort de aubergines met wat look en paprikapoeder, voeg er de gepelde tomaten en de zwarte olijven aan toe.
5. Voeg na het gehakt en de jus de gebakken groenten aan de ovenschotel en verdeel er de jus over. Plaats in de oven op 180 °C gedurende 20 minuten.

Smakelijk !