- Ovenschotel met zalm -

en aardappelpuree

Ingrediëntenlijst

4

  • 500 g aardappellen voor puree
  • 150 g witte champignons in dobbelsteentjes gesneden
  • 150 g fijn gesneden wit van prei
  • 4 gesnipperde sjalot
  • 1 dl witte wijn
  • 3 dl room
  • 3 el Lacroix Touch of Taste Vis
  • 500 g zalm in grove stukken gesneden
  • 1 kg mosselen (optioneel)

Bereidingswijze

40’
1. Kook de aardappelen en bereid de aardappelpuree.
2. Stoof fijngesneden sjalot, wit van jonge prei en champignons aan
3. Voeg er de witte wijn aan toe en laat wat inkoken.
4. Voeg er nadien de room aan toe samen met de Lacroix Touch of Taste Vis aan toe.
5. Verdeel aan de kant van een ovenschotel de aardappelpuree, leg de vis en de mosseltjes in de schelp. Giet de saus over de vis en plaats zo in de oven gedurende 15 minuten op 180°C.

Smakelijk !