- Pasta van kip in rode paprikasaus -

met munt

Ingrediëntenlijst

4

  • 4 el olijfolie
  • 2 kl gemalen curry
  • 3 el Lacroix Touch of Taste Gevogelte (of Lacroix Touch of Taste Gevogelte Bio)
  • 500 g kipfilets in repen gesneden
  • 3 sjalotten, gehakt
  • 3 grote rode paprika's, gesneden en van zaadlijsten ontdaan
  • 250 ml water
  • 500 g pasta
  • gehakte verse munt
  • peper en zout

Bereidingswijze

30’
1. Meng de olijfolie met de curry en 1 eetlepel Lacroix Touch of Taste Gevogelte en marineer hierin de kipreepjes gedurende 10 minuten.
2. Verhit een beetje olie en bak hierin de sjalotten met de paprika’s aan.
3. Voeg het water en 2 eetlepels Lacroix Touch of Taste Gevogelte toe en laat de paprika’s op laag vuur garen.
4. Bak ondertussen de kipreepjes bruin en gaar en kook de pasta beetgaar.
5. Als de paprika’s gaar zijn, pureer tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en zout.
6. Bestrooi met de munt en serveer met de kip en pasta.

Smakelijk !