- Penne met kip en pittige paddestoelen -

Ingrediëntenlijst

4

  • 2 el boter
  • 500 g kipfilets in repen gesneden
  • 1 rode peper, zonder zaadjes en fijngehakt
  • 400 g paddestoelen, gesneden
  • 175 ml water
  • 2 el Lacroix Touch of Taste Gevogelte (of Lacroix Touch of Taste Gevogelte Bio)
  • 175 ml room
  • 50 g Parmezaanse kaas, geraspt
  • 2 el gehakte verse bieslook
  • peper en zout
  • pasta, type penne

Bereidingswijze

20’
1. Verhit de boter in een pan.
2. Bak de kipfilets reepjes rondom bruin en haal uit de pan.
3. Voeg de rode peper en paddestoelen aan het bakvet toe en bak gedurende een paar minuten tot de paddestoelen bruin zijn.
4. Voeg het water, de Lacroix Touch of Taste Gevogelte en de room toe en breng aan de kook. Voeg nu de kipfilets reepjes toe en laat ze in de saus gedurende circa 5 minuten verder garen.
5. Bestrooi met de Parmezaanse kaas en bieslook en breng verder op smaak met peper en zout.
6. Serveer met penne.

Smakelijk !