- Peperroomsaus -

van de chef

Ingrediëntenlijst

4

  • Vlees voor 4 personen (steak)
  • 2 dl room
  • 4 el peperbolletjes op sap (groen)
  • 20 g koude boter
  • 1.5 el Lacroix Touch of Taste Kalf

Bereidingswijze

15’
1. Bak eerst het vlees in een pan. Neem het vlees uit de pan en houd warm.
2. Voeg de room samen met de uitgelekte peperbolletjes toe en laat gedurende enkele minuten (3-5 min) inkoken.
3. Voeg op het einde Lacroix Touch of Taste Kalf toe om de saus perfect op smaak te brengen.
4. Haal de pan van het vuur en voeg onder voortdurend roeren de koude blokjes boter toe.

Serveer met steak, frietjes en een fris slaatje.

- Ontdek al onze -

Lekkere recepten

- Ontdek het hele gamma -

TOUCH of TASTE

product-ambiance