- Stoofpotje van kippenboutjes -

met asperges en erwten

Ingrediëntenlijst

4

  • 10 kippenboutjes
  • 2 dl witte wijn
  • 5 dl room
  • 500 g in stukken gesneden aardappel
  • 500 g dunne geschilde witte asperges
  • 120 g gedopte erwten
  • 3 el Lacroix Touch of Taste Gevogelte

Bereidingswijze

30’
1. Kruid en kleur de parelhoenbouten aan in een stoofpan op een matig vuur.
2. Voeg er wat look, tijm aan toe en blus met een scheutje witte wijn.
3. Voeg er de room aan toe en de rauwe aardappelen. Laat een tiental minuten sudderen en voeg daarna de geschilde en in stukken gesneden asperges (2cm) en erwten aan toe.
4. Laat zachtjes verder garen gedurende een vijftal minuten en werk het geheel af met de Lacroix Touch of Taste Gevogelte.

Smakelijk !