- Tagliatelles met zalm -

en citroen-basilicumsaus

Ingrediëntenlijst

4

  • 200 g sluimerwten
  • 250 ml volle room (belangrijk)
  • geraspte schil van 1/2 citroen
  • 1 kl citroensap
  • 250 g verse zalmfilet
  • 50 g gerookte zalm
  • 1.5 el Lacroix Touch of Taste Groenten
  • 300 g tagliatelle
  • 3 el verse basilicum
  • peper

Bereidingswijze

20’
1. Snijd de gerookte zalm in kleine reepjes.
2. Kook de sluimerwten kort beetgaar (3-4 minuten).
3. Verwarm op laag vuur de room en voeg de citroenrasp en het citroensap toe. Voeg de verse zalm toe en laat deze garen in de saus gedurende een paar minuten.
4. Breng de saus op smaak met de Lacroix Touch of Taste Groenten. Kruid af met peper.
5. Kook ondertussen de tagliatelle al dente.
6. Meng vlak voor het serveren de sluimerwten, de gerookte zalm en de basilicum door de saus en serveer met de pasta.

Smakkelijk !