- Vleessaus -

express

Ingrediëntenlijst

4

  • vlees voor 4 personen (bv: chipolata's)
  • 1 el Lacroix Touch of Taste Kalf
  • 150 ml water

Bereidingswijze

10’
1. Bak de chipolata bruin aan alle kanten in een braadpan in wat vetstof.
2. Haal de worstjes uit de pan en hou ze warm.
3. Blus de pan met 150ml water en roer de bakresten los met 1 el Lacroix Touch of Taste Kalf.
4. Laat het geheel enkele minuten inkoken.

Serveer met stoemp of puree waarbij je ook 1 eetlepel Lacroix Touch of Taste Kalf hebt toegevoegd.

 

TIP :

  • Prik enkele gaatjes in elke chipolata voor je ze bakt.
  • Leg de chipolata’s tijdig uit de koelkast. Zo kan je het vlees straks met succes bakken. (Een ijskoude worst in heet braadvet leggen eindigt meestal met een flinke barst.)